onsdag 29. juli 2009

Høstdager...eller?


Kalenderen sier sommer, men gradestokken og øynene sier høst. Ikke misforstå meg, jeg er veldig gla i høsten jeg altså. Lange inne timer med lesing, kaffe og stearinlys. God atmosfære blir det da synes jeg, men nå skal det jo være sommeratmosfære. Vel vel...ute blomstrer det hverfall godt i regnet. Mens det blomstrer ute, (og sneglene koser seg vel og merke =( ), sitter jeg inne med min sjokolade (som må være mørk!) og kaffe og leser aviser og titter på blogger. Livet er herlig =)!!!

mandag 27. juli 2009

Regn, regn, regn..øsende...



Vel vel, når barndommens vise om øsende regn, pøsende regn gjør seg gjeldende må vi flytte sommerens godbiter inn i lune omgivelser. Her er gårsdagens gave til meg fra en venninne, deilige deilige moreller. En av sommerens høydepunkter sammen med alle de andre kulinariske godbitene har å by på.

søndag 26. juli 2009

Da var det gjort

Da var mitt første blogginlegg publisert. Som nybakt tobarnsmor håper jeg å kunne bidra med litt estetikk og poesi i hverdagen, slik at vi alle kan drømme oss litt bort fra hverdagens mange plikter. Ta hver eneste lille plikt, stopp og pust og se hvordan denne kan gjøres til noe som gir energi og glede. Håper noen der ute vil være med meg og oppdage gleden i stort og smått som livet der ute har å by på.
Ses plutselig igjen ;)

Ny butikk for oss interiørglade!


Nytt skudd på stammen av vakre butikker med mye godterier for øynene er å finne i Larvik. Lille Malinas heter den. Ta en tur innom dersom du er i traktene. Blir nokikke skuffet her nei =)!

Hurra for meg...


Ikke hver dag man fyller 30 år, det fortjener noen vel nytende timer med de man er gla i. Og noen gaver drypte det også på meg, heldige meg. Blandt annet fikk jeg denne lekre smijernskronen av min mor. Kjøpt på Larviks nye interiørshop, Lille Malinas.