torsdag 10. mai 2012

Loppesesongen har startet

 Et par helger nå har det vært loppemarked på ulike steder her i Notodden og omegn. Og i år som i fjord er det stadig fine gamle ting å få for en billig penge. Etter å ha bodd i Telemark i snart ni år kan jeg konstatere at det er tettere mellom klenodiene her enn i Vestfold hvor jeg kommer fra. Ingen dum ting det :)
Nydelige, til den nette sum av totalt 64,-.
Disse to fantastiske tingene var det visst ingen andre som hadde plukket med seg da jeg kom. Syskrinet er litt defekt med manglende lokk og noen skruer som må erstattes. Men hva gjør vel det med SÅ flotte detaljer. Dette skal males hvitt for å passe inn hos meg. Tenkte jeg skulle bruke det til å oppbevare Arts&Crafts-tingene mine, og da er det jo bare å legge fine sneller med blonder og lignende øverst så slipper jeg ha noe lokk i det hele tatt. Skal legge ut ny post når jeg får restaurert det :)
Kjempefint gipsspeil
Speilet har ramme laget av gips med fine detaljer. Det er gammelt og slitt, slik vi liker det..hehe. Hadde først tenkt å vaske for så å male det opp, men ombestemte meg da jeg fikk vasket det. Patinaen her er bare SÅ autentisk og vakker, man får det ikke mer "shabby-chic" enn dette tror jeg. Har ikke funnet ut om jeg skal ha det i stuen eller på soverommet ennå. Hva synes dere der ute i bloggverden, skal jeg male eller la det være slik det er?
Til og med selve speilet er litt krakkelert.
Disse søte små fatene fant jeg  til 10 kr stk, den ene bruker jeg til såpekopp og den andre får stå på kommoden som en liten smykkeskål.
Herlig, nå får dere også se de "herlige" respatex platene jeg har på det uoppussede badet også..hehe.
Alt i alt, noen veldig gode kjøp så langt denne sesongen. Gleder meg til å vise dere hvordan speilet og syskrinet blir når alt finner sin plass og blir ferdig!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar