mandag 9. april 2012

Ting Tar Tid!!

Tenk, ja nå er det snart tre år siden jeg opprettet bloggen og tenkte jeg skulle startet et spennende liv som blogger..haha..og SÅNN gikk det som dere ser ;)

Vel, aldri for sent å starte på nytt!

Etter et par år som passiv blogger, surfende rundt på blogger etter inspirasjon synes jeg det var på høy tid å bidra med litt bilder fra mitt liv som interiør- og håndarbeidsinteressert.

Har hatt innlegg fra min streikkehverdag i ny og ned på min facebookside. Og med velsignelse fra flere av mine venner var det på tide å ta det til bloggens verden!

Håper jeg kan få hjelp av dere til å spre min blogg etterhvert. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt for å bidra med masse deilige og inspirerende bilder uansett årstid. Det er jo alltid mye koselig å finne på både inne og ute uansett tid på året!

Her kommer noen påskebilder fra årets påske hos oss i Tinnebyen;)....

Hjemmelagede egg som er samlet opp gjennom flere år henger rundt omkring i huset. Ikke alle overlever fra år til år, men da har vi muligheten til å produsere hvert år uten at vi blir nedlesset i egg;)

Og hvilket mammahjerte smelter vel ikke når poden kommer hjem fra barnehagen med sin egen kreasjon for dyrking av karse. Nå venter vi bare spent på at det skal spire og gro!

Vel, kort innpå denne gangen.

Fremover kommer dere mest til å få se mine strikkeprosjekter, er snart ferdig med minsten sine bunadstrømper.
Kanskje kommer dere også til å få se hva jeg har drevet med av innredning og møbelpussing de siste to årene?!

Håper vi ses!

Da får dere nyte denne siste fridagen vi har denne påsken....god kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar